PaperCut MF - Софтуер за управление на печата

Налично

Цялостна прозрачност и контрол на Вашата среда за печат – няма значение колко голяма е компанията Ви, колко и какви устройства за печат имате или какви операционни системи предпочитате, PaperCut MF е за Вас. Това е така, защото това е мулти-платформено и независимо от производителя решение за управление на печата, което просто работи.

 

Управление на Вашата среда за печат – PaperCut MF предлага вграден, браузър базиран административен достъп, чрез който може да управлявате всеки потребител и всяко печатащо устройство. Централният панел позволява бърз достъп, наблюдение и контрол в реално време над печатащата среда включително съобщенията за грешки, нивата на консумативи, различни статистики дори въглеродния отпечатък/влиянието върху околната среда.

 

Лесно и богато на функции сканиране – Сканирането е първа стъпка към дигитализацията на документи и с помощта на PaperCut MF никога не е било толкова интуитивно. Потребителите разполагат с модерен и лесен за употреба интерфейс и широк избор от пътища за сканиране като: сканиране към папка, електронна поща, облачни хранилища (Google Drive, OneDrive, Sharepoint, Box.net,  Dropbox). Вграденият(вклюително и на Български език) Optical character recognition (OCR) прави документите лесни за обработка и търсене, това не само опростява работата с тях, но и пести работно време на персонала.

Администрацията на процесите за сканиране може да бъде базирана на потребители и групи, така че потребителя да разполага с пътищата за сканиране създадени за него от администраторите и независимо от конкретното мултифункционално устройство или неговата марка.

 

 

Синхронизация на потребителите - PaperCut MF синхронизира потребители и групи с  Windows Active Directory, Google Cloud Directory, Azure Active Directory и LDAP. Това позволява опростено управление на потребителите, защото не е необходима отделна база данни за тях. В случай на добавяне на нов потребител към домейна или премахване на потребител от група PaperCut автоматично синхронизира тази информация без нужда от никаква административна намеса.

 

Мобилен печат и BYOD - Хората от Вашия екип искат да работят на устройства, които са най-удобни за тях – лаптоп, таблет или смартфон, работещи с  iOS, Android, Chrome OS, Microsoft Windows или macOS и PaperCut поддържа всички   тях със своята технология BYOD (Bring Your Own Device/Донеси своето собствено устройство).

 

Отчети - PaperCut MF разполага с над 80 вида отчети с едно кликване на мишката, достъпни за он-лайн преглед, експорт или печат. Отчетите обхващат всички области, от подробни регистрационни (лог) файлове на страници до обобщителни отчети сортирани по потребител, отдел, устройство и дори въздействие върху околната среда.

 

Администраторите могат също да създават персонализирани отчети, за да се уверят, че предоставят най-ценната информация. Всички тези отчети могат да бъдат изпращани по имейл до определени хора по предварително изготвен график, премахвайки всякакъв вид човешки усилия.