За компанията

Диджитъл Солюшънс Къмпани е нова компания, фокусирана в областта на иновативни технологии свързани с управлението на печата и документооборота на своите клиенти.

С цел да предложи на своите клиенти качественa техника и услуги Диджитъл Солюшънс Къмпани разпорага с добре подготвен и сертифициран екип за консултации и реализиране на проекти.

 

ПРОДУКТОВИ ЛИНИИ

За своите клиенти Диджитъл Солюшънс Къмпани предлага, както висок клас периферни устройства (копирни машини, принтери, мултифункционални устройства, скенери и мултимедийни прожектори), работни станции, сървъри и консумативи на водещи производители като Konica Minolta, Brother, Epson, Fujitsu, Dell, Eaton и др., така и софтуерни решения свързани с управлението на печата и документо оборота.

Диджитъл Солюшънс Къмпани осигурява надеждна гаранционна поддръжка на предлаганата техника за гаранционен период и в рамките на проекта.

 

ПРЕДЛАГАНИ УСЛУГИ

Диджитъл Солюшънс Къмпани има опит и възможности да предложи пълното портфолио от сервизни услуги и техническа помощ, както и цялостни Решения за Оптимизиране на печата (OPS)

Диджитъл Солюшънс Къмпани предлага на своите клиенти програма за оптимизиране на печата OPS - за комплексно анализиране, оптимизиране и контролиране на процеса по производство на документи и всички разходи свързани с него на място при тях. Програмата OPS позволява, без да се правят първоначални инвестиции, да се подобри качеството, функционалността, надеждността и икономичността на печатната инфраструктура, както и добави възможност за пълен контрол и прозрачност на процесите по производство на документи и разходите асоциирани с тях.

Диджитъл Солюшънс Къмпани притежава технически възможности както и опит в реализация на различни по размер и предмет проекти. Разполага с квалифициран персонал за изпълнението на доставките и инсталирането на техниката както и за гаранционно и следгаранционно поддържане.