Brother с нова серия мобилни термопринтери PJ-800

08 Ноември 2022

Brother пуска на пазара серията PJ-800 – ново поколение мобилни A4 принтери. Продуктовата линия наследява серията PJ-700 и отговаря на променящите се нужди на потребителите в движение.

Принтерите PJ-800 запазват компактния дизайн на предшествениците си, което ги прави удобен  за сферите на спешните услуги,  логистиката, продажбите и обслужването на място. Подобренията в  свързаност и по-бързия  печат са предимства за натоварените служители на терен, като тези в спешната помощ или мобилните продажби.

Серията PJ-800 се състои от пет модела: PJ-822, PJ-823, PJ-862, PJ-863 и PJ-883, които поддържат различни резолюции и интерфейси. В зависимост от предпочитанията на клиента, принтерите могат да бъдат свързани чрез USB, Bluetooth или Wi-Fi.

„Докато от Brother  разработвавали  новата серия PJ-800, приоритетът им бил  да предложат подобрени спецификации, като същевременно запазим всичко най-добро и отлично работещо от предходната гама. Дизайнът продължава да е изключително компактен – уникална характеристика за принтери, отпечатващи цели страници с формат А4”, коментира Ива Тотева, мениджър „Продажби и маркетинг” в Brother България.

Тя подчерта също, че настоящите клиенти на Brother могат да надградят новите принтери със съществуващите си аксесоари, тъй като серията PJ-800 е съвместима с тях.

 

Подобно на своя предшественик, новата гама PJ-800 е истинско мобилно решение, тъй като не е необходимо мастило – това означава, че няма нужда от зареждане или опасност от разливане, докато потребителите са в движение, поясниха от Brother.